Lettet bagermester efter rottefund: Tak for opbakningen

Bageriet Max i Holstebro har mødt enorm opbakning, siden bagermester Jesper Sander stod frem og fortalte om rottefund i melsiloen.

Det var en glad og meget overvældet bagermester, der natten til lørdag kunne møde ind på Bageriet Max i Holstebro for som vanligt at producere kundernes brød til lørdagsmorgenbordet.

Fredag stod bagermesteren ellers frem og fortalte, at han havde fundet spor efter rotter i sin melsilo.

- Jeg frygtede virkelig for mit ry og omdømme, og derfor syntes jeg, det var rigtig svært at stå frem og fortælle om, fortæller Jesper Sander.

Men lørdag formiddag, da TV MIDTVEST fanger Jesper Sander på telefonen, er det en særdeles glad, lettet og rørt bagermester.

- Det er jo helt vildt med den opbakning og venlighed, jeg har mødt alle vegne, fortæller Jesper Sander. 

 
 

På TV MIDTVEST’s Facebook-side er det strømmet ind med venlige beskeder fra bageriets kunder. Og for Jesper Sander er det en kæmpe cadeau. 

 
 

- Der har også været akkurat lige så travlt i butikken, som der plejer på en lørdag, så noget tyder på, at kunderne ikke er flygtet, siger han.

Slipper for bøde og sur smiley

Det er ellers en alvorlig sag, når der findes rotter i forbindelse med fødevarer. Normalt koster det en bøde på 20.000 kroner og en sur smiley fra Levnedsmiddelkontrollen. Men også her er Jesper Sander og Bageriet Max sluppet billigt.

- Jeg er blevet ringet op af Levnedsmiddelkontrollen, der har valgt at sløjfe både bøde og sur smiley, fordi jeg reagerede så hurtigt og handlede korrekt på fundet, fortæller en glad og lettet Jesper Sander.

Han er i dag rigtig glad for, at han stod frem og lod kunderne vide, hvad der var sket.

- Det er næsten som om, det har haft den modsatte effekt, siger han glad.

Eneste malurt i bægeret er, at rotterne endnu ikke er fundet. Men jagten er sat intenst ind, og indtil skadedyrene er fundet, så bruger bageriet mel fra poser frem for melet fra siloen i baglokalet. 

Jesper Sander stod fredag frem og fortalte om fundet af rotter i hans bageri - Bageriet Max - i Holstebro. 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.