Lars Jørgensen på vej til TTH

Forsvarsstjernen Lars Jørgensen er enig med Team Tvis Holstebro om et skifte. Nu skal klubben bare skaffe pengene.

34-årige Lars Jørgensen har de seneste år været en af AG Københavns absolutte profiler. Ligeledes har forsvarsspilleren de sidste ti år været en af danmarks bedste håndboldspillere. Og nu kan profilen være på vej til Team Tvis Holstebro.

- Jeg synes der blev taget godt imod ideen. Vi er ikke i mål endnu, men jeg er fortrøstningsfuld, siger direktør i Team Tvis Holstebro Jacob Jørgensen til Dagbladet Holstebro.

Det vil koste Team Tvis Holstebro 1 million kroner at tilknytte Lars Jørgensen. De penge skal dække løn, udgifter til pendling mellem Holstebro og Købenahvn og en lejlighed i Holstebro. Ifølge Dagbladet Holstebro har klubben indtil videre hentet halvdelen af beløbet.

Kan bidrage med meget

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen har tidligere trænet Lars Jørgensen i AG København, ligesom han har spillet sammen med ham på landsholdet.

- Lars Jørgensens kvaliteter taler for sig selv. Jeg mener, at han har meget at bidrage med til holdet. Han er ikke den, der råber mest, men han er en leder, der kan støtte og hjælpe de unge, siger Klavs Bruun Jørgensen til Dagbladet Holstebro.

Skiftet til Team Tvis Holstebro er muligt, efter AG København gik konkurs. Lars Jørgensen er derfor transferfri.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.