Lars Jørgensen i tænkeboks

Der kom ingen konktrakt ud af et møde mellem Lars Jørgensens agent og direktøren i Team Tvis Holstebro.

Håndboldspilleren Lars Jørgensen har stadig ikke afgjort, om han vil fortsætte karrieren i Team Tvis Holstebro.

Lars Jørgensens agent Christian Henriksen var tirsdag til møde med Team Tvis Holstebros direktør, Jacob Jørgensen, men uden konkret resultat.

- Vi haft en god dialog, men der er mange ting, der skal passe sammen i sådan en sag. Og det er nu op til Lars at afgøre, om de gør det, siger Christian Henriksen til TV/MIDT-VEST.

Tvis Holstebro-direktør stadig optimist

Lars Jørgensen mistede sit arbejde, da AG København gik konkurs, og siden har Team Tvis Holstebro arbejdet på at samle en million kroner ind hos sponsorerne for at være i stand til at betale Lars Jørgensens løn og rejseudgifter.

Klubbens direktør Jacob Jørgensen er stadig optimist og mener, at der er gode chancer for, at parterne bliver enige. Han regner med en afklaring enten fredag eller mandag.

Ekstra Bladet skriver, at flere af AG Københavns store profiler er på vej til Kolding, som vil samarbejde med nogle af AGKs sponsorer. Den artikel ønsker Christian Henriksen ikke at kommentere, men han bekræfter, at Tvis Holstebro ikke er den eneste klub, der er interesseret i Lars Jørgensen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.