Kvinde forsvinder på mystisk vis

Politiet eftersøger en kvinde fra Aulum, der ikke kom ikke hjem fra arbejde fredag aften.

En 29-årig kvinde fra Aulum kom fredag aften ikke hjem fra sit arbejde i en spillehal i Struer. Politiet eftersøger nu kvinden i et skovområde syd for Struer.

- Vi kører i øjeblikket rundt og leder efter kvindens bil. En Toyota Avensis med registreringsnummer AM 71 452. Vi har ikke sat den store eftersøgning i gang endnu, men det kan godt være, vi gør det senere, siger vagtchef fra Midt- og Vestjyllands Politi Lars Even.

Mystisk opkald

Politiet er først blevet involveret i sagen, fordi kvindens mand kl 04. natten til lørdag slog alarm, efter han havde modtaget et opkald fra kvinden, som sagde, at hun befandt sig i en skov, at hun ikke vidste hvor hun var, og at hun desuden havde ondt i hovedet.

I følge mandens egen forklaring bliver opkaldet afbrudt, og manden kunne ikke efterfølgende ringe kvinden op. Politiet har efterfølgende forsøgt at spore kvinden via hendes mobiltelefon.

- Vi har kontakt med en mast syd for Holstebro. Mastesøgninger er ikke præcise, så vi har kun fået en retning, siger Lars Even.

Politiet har i øjeblikket patruljer kørende rundt i området ved Krunderup, i håb om at kvindens bil måske holder parkeret på en rasteplads.

Alle, der kan levere oplysninger om kvindens færden i aftes eller nat, eller som har set hendes sorte Toyata Avensis bedes kontakte politiet på telefon 114.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.