Klubikon forlader Holstebro Speedway

Den mangeårige kaptajn for Holstebro Speedway, Bjarne Pedersen, søger nye udfordringer i 2016. Bjarne Pedersen fortsætter i en dansk klub.

Bjarne Pedersen har i mange år nærmest været synonym med Holstebro Speedway, men nu melder kaptajnen ud, at han har kørt sit sidste løb for klubben på hjemmebanen på Hesselåvej.

- Det har helt sikkert været et svært valg. Jeg har altid været en del af klubben og håber også, jeg vil være det igen på et senere tidspunkt. Holstebro Speedway Klub vil altid have en plads i mit hjerte, og jeg har nydt godt af klubben i mange år. Samtidig føler jeg også, jeg har givet meget tilbage, og nu er det tid til at prøve noget nyt. Jeg er ikke i tvivl om, at dette er den rigtige beslutning og det rigtige tidspunkt for mig, siger Bjarne Pedersen i en pressemeddelelse.

Selv om Bjarne Pedersen forlader Holstebro Speedway, så står mange af de lokale sponsorer stadig bag den erfarne kører.

- Jeg håber og tror på, at mine lokale sponsorer bliver hos mig, selvom jeg ikke kører for Holstebro i næste sæson. Flere sponsorater er allerede forlænget, og de resterende sponsor vil blive besøgt her de næste par uger. Jeg har et godt forhold til mine sponsorer og er ikke i tvivl om, at de vil forstå min beslutning, fortæller BP.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.