Kloakmester klager også over Vestforsyning

Ligesom en række ejere af ferielejligheder i Husby, klager en kloakmester i området over Vestforsynings afregningsregler for kloakering. Han har fået en dobbeltregning.

Knud Erik Jacobsen er kloakmester i Husby. Han bor på en gård, hvor eneste afløb til kloaknettet kommer fra stuehuset. Alligevel har han fået en dobbeltopkrævning for kloaktilslutning fra Vestforsyning, som er igang med et større kloakeringsprojekt i området.

- Vestforsyning har opkrævet to tilslutningsbidrag for ejendommen her. Det gør de på baggrund af, at de mener, vi har forretningsstatus. Og ja, der har været købmandsbutik her fra 1850 til 1975, men siden den tid har butikken været lukket. Og der er overhovedet ikke nogen form for afløb, hverken i butikken eller i vores maskinhal, vi har kun afløb som ganske almindelig parcelhus, forklarer Knud Erik Jacobsen.

Han og hans kone har nu klaget til Vestforsynings bestyrelse.

kloakmester2_0.jpg

Endegavlen af Knud Erik Jacobsen gård i Husby, hvor der indtil 1975 lå en købmandsforretning. Der har aldrig været et afløb, alligevel forlanger Vestforsyning et ekstra tilslutningsbidrag på 35.000 kroner.

 

kloakmester_0.jpg

Den tidligere købmandsforretning, indefra. Den bliver i dag brugt som opmagasinering for et dødsbo.

 

kloakmester3_0.jpg

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Miljø.