Klavs Bruun: Det handler om noget mentalt

Det endte med endnu et skuffende nederlag til Skjern, og det var Team Tvis Holstebros træner ærgerlig over. (arkivfoto)

Søndagens nederlag i pokalfinalen mod Skjern gjorde ondt. Men det skal ikke være en undskyldning for, at Team Tvis Holstebro igen tabte til Skjern.

Det forklarer Tvis-træner, Klavs Bruun Jørgensen, til Ritzau efter onsdagens 24-29-nederlag i den første kamp i slutspillet.

- Det vil være det nemme svar. Selvfølgelig gjorde det ondt på os, at vi tabte så tæt en kamp, og at vi så skulle møde dem igen så hurtigt. Men det er ikke nogen undskyldning, lyder det fra TTH-træneren.

De hvidblusede spiller næste slutspilskamp mod Århus Håndbold på søndag. Men inden da skal de have styr på hovederne.

- Det handler ikke så meget om, at vi skal hjem og træne. Det handler om noget mentalt. Jeg vil hellere have, at vi spiller, til armen bliver taget op, end at vi bare sjasker lortet af sted, siger Klavs Bruun Jørgensen til Ritzau.

Blev grebet ud

Skjerns målmand, Søren Pedersen, havde nemt ved at redde Tvis-skuddene, og nogle gange greb han tilmed forsøgene.

- Kvaliteten af skuddene var så tilpas dårlig, når de endte med at være gribere. Og det ved spillerne også godt. Så bliver det svært, forklarer den rutinerede træner.

Team Tvis Holstebro fik aldrig rigtig noget ben til jorden i den kamp, der skulle have været revanche for pokalnederlaget.

- Vi manglede lige de sidste 10 procent. Vi blev lidt usikre i starten, fordi vi tabte nogle mand-mand-dueller, vi ikke er vant til at tabe. Så spredte der sig hurtigt uro, og det fik vi ikke styr på. Vi blev ved med at tabe duellerne, og det gjorde, at det blev helt skidt til sidst, lyder forklaringen til Ritzau.

Med en sejr over Aarhus Håndbold er Team Tvis Holstebro dog stadig inde i kampen om en billet til DM-semifinalen.

Torsdag aften spilles endnu to kampe i herrenes slutspil. Her tørner HC Midtjylland sammen med Bjerringbro Silkeborg Voel i et ægte midtjysk lokalopgør.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.