Kitchen Annie begæres konkurs

- Vi mistede overblikket, siger ejeren. Restauranten i Holstebro vil dog snart åbne igen i et nyt selskab.

Det selskab, der står bag thai-restauranterne Kitchen Annie i Viborg og Holstebro, vil blive begæret konkurs i løbet af kort tid - det oplyser ejeren John Conrad Jensen til TV MIDTVEST.

Han har endnu ikke overblik over, hvor stor gæld der er i selskabet, men understreger, at han selv er den største kreditor.

De to restauranter lukkede i februar. Dengang var det ikke muligt at få en kommentar fra John Conrad Jensen, og han ønsker stadig ikke at stille op til et tv-interview. Men i telefonen erkender han, at ambitionerne viste sig at være var for store.

- Vi troede virkelig meget på, at vi kunne opbygge Kitchen Annie til at være et francisekoncept med restauranter i mange byer. Men det gik for hurtigt - vi mistede overblikket, og vi kunne ikke skaffe thailandske kokke nok, siger han.

Restauranten i Viborg forbliver lukket, mens spisestedet i Holstebro genopstår i et nyt selskab.

- Nu kører vi restauranten i Holstebro videre - men ikke som en del af en kæde. Men kone kommer til at have sin daglige gang i restauranten, men jeg trækker mig helt ud af det og koncenterer mig om min it-virksomhed, siger John Conrad Jensen.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.