Kioskejer udlover 10.000 kroner efter røveri: - Jeg er arrig

Ejeren af Superkiosken vil have fat i gerningsmændene, der røvede hans butik i Holstebro. Derfor står han klar med 10.000 kroner i dusør.

Per Troldtoft Jensen stadig vred, efter hans kiosk på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro blev røvet tidligere i december måned. 

Derfor har han nu sat en dusør på 10.000 kroner på højkant for at få opklaret, hvem gerningsmændene bag røveriet er.

- Jeg synes, det var et voldsomt røveri. Det var ikke i orden, at det gik ud over mine ansatte på den måde, siger Per Troldtoft Jensen til TV MIDTVEST.

- Jeg håber på, at en dusør kan hjælpe med at få det opklaret. Jeg tror, der er nogen, der ved noget om den her sag.

Per Troldtoft Jensen havde to unge kvinder på arbejde i Superkiosken den 7. december, da røveriet blev begået. En 18-årig, der havde første arbejdsdag, og en 19-årig som endte med at blive truet med en pistol.

Det var den 19-årige, det gik værst udover.

- De tog et halsgreb på hende og stak en pistol op mod halsen af hende. Det er jeg sådan set arrig over. Jeg synes ikke, det var nødvendigt.

- De kunne bare have sagt: ’fis af’ og have tømt kassen, lyder det fra kioskejeren. 

Politiet beder om hjælp

Politiet delte onsdag morgen overvågningsvideoen af røveriet med offentligheden i håbet om at få sagen afsluttet hurtigt. Det er røveriets grove karakter, der får politiet til at bede om hjælp. 

SIGNALEMENT AF DE TO GERNINGSMÆND

- Vi håber på at få nogle borgere til at se billederne, så vi kan få gerningsmændene identificeret.Det her er et groft røveri, og derfor lægger det os meget på sinde at få opklaret sagen, siger politikommisær hos Holstebro politi, Knud Lauridsen.

Værst for de ansatte

I Superkiosken tager Per Troldtoft Jensen selv røveriet roligt. Han er dog anerledes bekymret for sine ansatte, der efter episoden har følt sig så utrygge ved at lukke kiosken om aftenen, at de har fået hjælp af deres forældre.

- Det er mest ubehageligt overfor pigerne. Det er så hårdt for dem, også selvom de får psykologhjælp med det samme. Atmosfæren bliver utryg om aftenen. 

- Jeg har ansvaret for mine ansatte, men det er bare svært at gøre ret meget mere end at have kamera og alarmer. Vi skal jo også kunne være her.

Herunder kan du se overvågningsvideoen af de to røvere. Har du oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på telefon 114.

Kan du genkende gerningsmændene i videoen? Så kan politiet kontaktes på telefon 114.
Foto: Billeder udleveret af Midt- og Vestjyllands politi

 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.