Julegensyn på TV2: Tvillingerne og den søde juletid

Torsdag aften kan du få et glædeligt gensyn med tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro, når TV2 genudsender deres juleprogram.

TV2 genudsender juleprogrammet med Tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro torsdag aften klokken 21.25.

TV2 benytter julemåneden til et gensyn med tvillingerne Anders og Torben Petersen. I torsdagens program, der sendes klokken 21.25, følger vi dem i den søde juletid.

Tvillingerne er ikke vokset op i et hjem med mange, faste juletraditioner. Og det er da heller ikke alle traditioner, der er blevet ført med videre ind i voksenlivet. Der er ting, man ikke behøver i julen, når man bare er to.

Læs også Tandlæge ryddede kalenderen, da han så tv-tvillingerne Anders og Torben

- Vi har ikke noget juletræ. Vi har nogle år overvejet, om vi skulle købe et eller andet kunstigt juletræ og stille i hjørnet, men det er aldrig blevet til noget. Og når vi kun er os to til at danse, så nej. Så er der ingen grund til at bruge en masse krudt på det, siger Anders og Torben.

Programmet er produceret af TV MIDTVEST i samarbejde med TV2, der har fulgt dem i julen og været med til alt fra julegaveindkøb, julefrokost med kollegerne og til selve juleaften, som de holder med hinanden i hjemmet i Holstebro.

I programmet kan du også opleve, hvordan de to tvillinger koordinerer gavekøb og madlavning.

Du kan igen opleve Anders og Torben, når TV2 i samarbejde med TV MIDTVEST til januar sender to helt nye programmer om hele Danmarks tvillinger. 

Se et klip fra aftenens juleprogram, hvor Anders og Torben bager herunder:

02:41

Tvillingerne bager selvfølgelig også julekager i december. Bare ikke Brunkager. Video: TV2

Luk video