Jacqueline: "Jeg har lyst til at sagsøge kommunen"

Anoreksi-ramte Jacqueline Kristensen overvejer at sagsøge Holstebro Kommune for svie og smerte.

Der skal rulle hoveder i Holstebro Kommune. Det mener i hvert fald Jacqueline Kristensen efter, at Ankestyrelsen har givet hende medhold i hendes klage over kommunens sagsbehandling af hendes sag. 

- Det er da rart at vide, at jeg havde ret. Men stadigvæk, jeg kan ikke bruge det til noget som helst. Holstebro Kommune har ødelagt alt for mig. Jeg skal til at starte helt forfra. Så jeg har virkelig lyst til at sagsøge Holstebro Kommune for svie og smerte, siger Jacqueline Kristensen i dag til TV MIDTVEST. 

I november 2015 besluttede Holstebro Kommune, at Jacqueline Kristensen skulle hjemtages fra det private behandlingstilbud Bakkely på Mors, som kommunen ellers halvandet år tidligere havde bevilget den unge mor og hustru, der i 18 år har kæmpet en kamp mod anoreksien. 

Jeg har virkelig lyst til at sagsøge Holstebro Kommune for svie og smerte, siger Jacqueline Kristensen i dag til TV MIDTVEST. 

Flyttet til bosted for psykisk syge

Ved årsskiftet blev den 29-årige kvinde derfor flyttet fra behandlingen på Mors til et bosted for psykisk syge i Holstebro Kommune. Og det er altså den beslutning, der nu møder kritik fra Ankestyrelsen. Og selvom Jacqueline er glad for, at Ankestyrelsen har givet hende medhold, så har de sidste måneder været svære for hende: 

- Det har været rigtig, rigtig hårdt at skulle kæmpe for min ret til at få hjælp. Det har tæret rigtig meget på mig. Det har været en kamp. 

Og kampen er langt fra slut for den anoreksiramte kvinde, der i dag er indlagt på sygehuset i Herning. Her er hun sengeliggende det meste af døgnets 24 timer. Hun håber, at hendes sag kan få betydning for andre.  

- Det her skal ikke have lov til at gentage sig for andre, så jeg kæmper videre, siger hun. 

Holstebro Kommune forsøger nu at oprette et alternativt tilbud, så Jacqueline Kristensen kan få den rette behandling.

 

Jacqueline Kristensen sætter ord på sin sag mod Holstebro Kommune. 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sundhed.