Jacob Jørgensen stopper i TTH

Direktør i Team Tvis Holstebro, Jacob Jørgensen, har sagt sin stilling op.

I fem år har han været øverste chef i håndboldgiganten Team Tvis Holstebro, men med udgangen af 2014 valgte Jacob Jørgensenat sige stop. Det oplyser håndboldklubben fredag i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft fem fantastiske og spændende år i TTH, og min opsigelse er på ingen måde et fravalg af TTH. Jeg har imidlertid fået tilbudt et job, der er det eneste i miles omkreds, der kan matche det, jeg har nu, og den chance har jeg ikke kunnet sige nej til, fortæller fra Jacob Jørgensen.

Fratrædelsen gælder fra den 30. december 2014, men Jacob Jørgensen vil være at finde i klubben frem til udgangen af marts, medmindre klubben når at finde en afløser inden.

- Arbejdet med at finde en ny direktør er allerede gået i gang, og der bliver naturligvis meldt noget ud, så snart vi har en afklaring, lyder det fra Jørgen Hansen, der er næstformand i Team Tvis Holstebros bestyrelse.

Der er dog ingen tvivl om, at den succesrige direktør vil blive savnet.

- Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Jacob Jørgensen, der har leveret en kæmpe indsats for at gøre TTH til den klub, vi står med i dag. Men vi har forståelse for, at han ønsker at søge nye udfordringer, og vi ønsker ham al held og lykke fremover, siger Jørgen Hansen.

Jacob Jørgensen blev ansat som direktør i Team Tvis Holstebro for fem år siden. Han ønsker endnu ikke at oplyse navnet på sin nye arbejdsgiver.