Indsatsleder om dødsulykke: Det er tankevækkende

Politiets indsatsleder kalder omstændighederne ved dødsulykken nær Vemb tankevækkende.

Lasse Ivanøe, der er indsatsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, mener, at omstændighederne ved dødsulykken nær Vemb er tankevækkende.

To biler stødte sammen, efter den ene sandsynligvis overså sin ubetingede vigepligt. En 48-årig mand fra Lemvig afgik ved døden som følge af ulykken.

- Det er tankevækkende, at der kan ske et uheld med stort set de to eneste biler, der overhovedet er på vejen på det tidspunkt på den dag, siger Lasse Ivanøe, indsatsleder, Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulykken skete søndag eftermiddag i krydset mellem Donskærvej og Hestbækvej, og det er ikke første gang, krydset har oplever en ulykke.

- Nu har vi talt med mange af dem, der bor her ude og de vidner, der er. De siger, at det faktisk er ret tit, der er sket noget herude. Det er tankevækkende i forhold til, at vi er langt ude på landet, siger han.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken skal nu undersøges af en bilinspektør.

Mandens 11-årige datter og føreren af den anden bil, en 54-årig kvinde fra Lemvig-området, blev efterfølgende kørt til observation på sygehuset i Herning. De er begge uden for livsfare.

De pårørende til den dræbte er underrettet. 

Hør nærmere, hvad indsatslederen tænker om ulykken. 

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.