Ild i frituregryde kom i vejen for bryllupsselskab

En brand på Hotel Vinderup opstod på et meget uheldigt tidspunkt.

Lørdag eftermiddag fik de pludselig travlt på Hotel Vinderup. Kort før et helt bryllupsselskab skulle ankomme, udbrød der brand på hotellet.

Brandvæsenet modtog meldingen kort før klokken 13, og da brandfolkene nåede frem, kunne de konstatere, at der var gået ild i en frituregryde i hotellets køkken.

quoteEn del af køkkenet er blevet sodskadet, og der er røgskader i festlokalerne ved siden af, så de kan ikke bruges til gæster lige nu.

Mogens Eliassen, indsatsleder, Nordvestjyllands Brandvæsen

Selv om der kun var ild i selve gryden, afgav branden strålevarme i resten af køkkenet og sendte røg ud i de omkringliggende lokaler.

- Når fritureolie bliver for varm, så går der ild i det, og så danner det store mængder sort røg, forklarer indsatsleder Mogens Eliassen fra Nordvestjyllands Brandvæsen.

Brandvæsenet måtte sende to røgdykkere ind for at få lagt et tæppe over gryden og kvalt ilden. Herefter blev gryden båret udenfor til efterslukning.

- En del af køkkenet er blevet sodskadet, og der er røgskader i festlokalerne ved siden af, så de kan ikke bruges til gæster lige nu, siger Mogens Eliassen.

Personalet på Hotel Vinderup måtte på grund af branden hurtigt flytte hele bryllupsselskabet ind i nabobygningen, hvor Vinderup Irish Pub ligger.

Lørdag udbrød der brand på Hotel Vinderup kort tid før et bryllupsselskab skulle ankomme.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.