Ikke mere håndsprit på hylderne: Det bliver revet væk, så hurtigt det kan produceres

Grossister og supermarkeder er lige for tiden vilde med håndsprit. I Holstebro gør Jysk Kemi Service alt, hvad de kan for at følge med.

Håndspritten er blevet særdeles populær, og det bliver revet væk, ligeså hurtigt som det kan produceres.

Det fortæller Tommy Brandt, der er direktør i firmaet Jysk Kemi Service.

Mange virksomheder har lidt under coronavirussen, men det gælder ikke firmaet fra Holstebro, der laver alt inden for rengøring og hygiejne.

- Grundet coronavirussen har vi fået en kæmpe efterspørgsel fra kunder. Grossister og supermarkeder kontakter os alle steder fra, fordi de vil have os til at producere håndsprit. Så det er der virkelig kommet rift om. De sidste tre dage har der virkelig været forespørgsler i store mængder, siger Tommy Brandt.

Firmaet er i en situation, hvor de ikke kan imødekomme alle de bestillinger, der er, men de har taget arbejdshandskerne på og hyret ekstra mandskab, så de forhåbentlig kan følge med.

Fejrer ikke succesen

Selvom firmaet nyder godt af epidemien, så er det ikke fordi, champagnepropperne springer, når det er fyraften.

-  Vi gør det, vi kan. Det er ikke sådan, at vi lægger en masse op på det og laver en stor fest ud af det. Vi producerer det, vi kan, og tager den derfra, siger Tommy Brandt.

I en pressemeddelelse klokken 11.30 opfordrer staten til, at man bruger rettidig omhu, og at man sørger for at benytte sig af håndsprit, så efterspørgslen bliver nok ikke mindre.

Danmarks første tilfælde af virussen skete den 27. februar, og der er på nuværende tidspunkt 21 smittede.

Indtil videre er én raskmeldt.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.