Holstebro Speedway Elite fortsætter

Der er godt nyt til speedway-fans i Holstebro og omegn. En ny kapitalindsprøjtning sikrer Holstebro Speedway Elites overlevelse.

Holstebro Speedway Elite får lov at fortsætte. Det står klart, efter klubben torsdag kunne fortælle, at den bliver overtaget af et nyt anpartsselskab og dermed en ny ledelse.

- Vi er selvfølgelig utroligt glade for, at vi er kommet hertil og kan starte på et nyt kapitel. Det betyder meget for rigtig mange mennesker, at der bliver kørt Superliga-speedway herude. Holstebro er en gammel og respekteret klub i Danmark, så det skal vi fortsætte, siger Claus Ørts, bestyrelsesmedlem i Holstebro Speedway Elite 2017, til TV MIDTVEST.

Grunden til, at Holstebro Speedway Elite gennem længere tid har været lukningstruet, skyldes, at det gamle selskab på grund af skattegæld var blevet begæret konkurs. De nye økonomiske midler betyder dog, at klubben fortsætter, men også, at den skal have en ny ledelse.

- SKAT havde indgivet en konkursbegæring på os. Vi havde tilbudt dem en afdragsordning, men det havde de klart takket nej til, så det er ikke os, der har taget et valg om at få en ny ledelse. Det har SKAT, siger Claus Ørt.

De nye midler sker blandt andet med hjælp fra Jysk Energi og Borbjerg Sparekasse.

- De har givet en stor håndsrækning til klubben, og nu vil vi arbejde fremad mod en 2018-sæson, hvor vi forhåbentligt igen kan blande os i toppen af dansk speedway, siger Claus Ørt.

Og bestyrelsesmedlemmet har med den nye start store forventninger til den kommende sæson.

- Vores målsætning er helt klart at komme til at køre med i finalen, og den endelige målsætning er selvfølgelig en top 3, siger Claus Ørt.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.