Holstebro kommune scorer hattrick

Hele tre priser gik til Holstebro kommune ved Sport 2013 i Boxen i Herning

Hæderen væltede ned over Holstebro ved det store show, Sport 2013, i Boxen i Herning i går aftes.

Holstebro Kommune vandt prisen som Årets Idrætskommune. Freddy Quist fra Holstebro Roklub (billedet) fik Årets Gør-det-muligt-pris, som hædrer landets bedste ildsjæl. Og Kristina Kristiansen fra TTH fik pris for at have leveret Årets Jubelscene.

- Det var rigtig dejligt. Det ramte mig lige i hjertet, siger Freddy Quist fra Holstebro Roklub om prisuddelingen, da han i formiddag blev modtaget af roerne i klubben. Han er blandt andet indstillet, fordi han har formået at få ungdomsgruppen til at vokse fra to ungdomsroere til at klubben i dag har omkring 40 aktive ungdomsroere. Over 600 personer blev indstillet til prisen.

Borgmester H.C. Østerby, Holstebro kommune, er glad for prisen som Årets Idrætskommune:

- Det er det lange, seje træk, der giver bonus. Vi har gennem mange år arbejdet med at skabe et godt miljø for både eliten og bredden. Og har også et godt samarbejde med de frivillige, siger H. C. Østerby, som glæder sig over, at Holstebro både er kulturby og sportskommune.

Fleksible idrætstilbud til voksenmotionister, facilitetsforbedringer for teenagere og styrkelse af foreningsidrætten i Trekantsområdet er tre eksempler på, hvorfor Holstebro Kommune kunne lade sig hylde som Årets Idrætskommune.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.