Holstebro er den bedste handelsby i Danmark

I Fredericia Messecenter blev Holstebro i dag hædret med prisen som Danmarks Bedste Handelsby 2020.

Når der skal shoppes igennem, så er Holstebro byen at tage til. I hvert fald er byen i dag blevet kåret som Danmarks Bedste Handelsby 2020. Den vestjyske by dystede mod 21 andre danske byer om prisen, og det var borgmester, H. C. Østerby, der modtog prisen.

- Alle, der bidrager til at skabe de spændende byrum og gode muligheder for handel og oplevelser i byen, har en aktie i kåringen, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Det er anden gang, Holstebro løber med prisen. Første gang var i 2006.

Borgmester for Holstebro Kommune, H. C. Østerby fik overrakt pokalen, der markerer, at Holstebro er Årets Handelsby 2020.
Borgmester for Holstebro Kommune, H. C. Østerby fik overrakt pokalen, der markerer, at Holstebro er Årets Handelsby 2020.

God opmuntring i en svær tid

Formanden i Holstebro Handelsstandsforening ser kåringen som et skulderklap til de forskellige aktører, der er med til at udvikle handelslivet i byen.

- Kåringen er en dejlig opmuntring i en tid, hvor detailhandlen over hele landet er presset af corona-pandemien og nethandel. Den er også et udtryk for, at vi ikke hviler på laurbærrene, men at vi i fællesskab konstant arbejder på at skabe udvikling i handelsbyen Holstebro, siger Michael Ulsted.

Fem gange er Holstebro også blevet kåret som den flotteste handelsby i Danmark.

Kåringerne er baseret på interviews med kunder og en fagjurys bedømmelser.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Forbrug.