Holstebro-dagplejer modtager pris

En dagplejer fra Holstebro har i dag modtaget prisen som året tillidsrepræsentant på LO's kongres i Aalborg. (Foto: Joshua Gross)

Helle Irene Bøgh Højland (nr. to til venstre på billedet) fra Holstebro blev sammen med tre andre fra hvert hjørne af Danmark kaldt på scenen for at modtage TR-prisen som anerkendelse af det særlige arbejde, hun gør for sine kolleger.

- LO-fagbevægelsen tæller næsten en million medlemmer. Flere tusinde af dem yder en ekstraordinær frivillig indsat i hverdagen som tillidsrepræsentanter eller sikkerhedsrepræsentanter. Hver dag arbejder de for at bevare og udvikle lønmodtagernes rettigheder. Uden deres indsats, ville vi ikke være den bevægelse, som vi alle er stolte over og kæmper for hver dag året rundt. Vi har meget at takke dem for, sagde LO’s næstformand Lizette Risgaard.

På scenen lød det:

Helle Irene Bøgh Højland er medlem af FOA og fællestillidsrepræsentant for dagplejerne i Holstebro Kommune. Hun får prisen, fordi hun altid udtrykker sympati for de svageste kolleger, er en god konfliktløser og gør en kæmpeindsats i MED-systemet, hvor hun sikrer indflydelse helt ud i det yderste led. Helle Irene Bøgh Højland er også stærkt medvirkende til, at Holstebro i dag har motorik- og naturplejere.

Det er LO, der udvælger modtagerne af TR-prisen – efter indstilling fra fagforeninger og forbund. Som tak for deres særlige indsats drager de fire på faglig studietur til Kina næste år.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.