Her er vinderen af Fantastiske Fællesskaber

’Mejrup - Det nære i det store’ har vundet 50.000 kroner og titlen som Midt- og Vestjyllands mest fantastiske fællesskab

I løbet af året har TV MIDTVEST været på jagt efter at finde landsdelens mest fantastiske fællesskab.

Alle former for fællesskaber har kunnet tilmelde sig konkurrencen, og via en sms-afstemning er det nu blevet afgjort, hvem der løber med titlen og de 50.000 kroner, der følger med.

Med 15 % af stemmerne er vinderen blevet fællesskabet ’Mejrup - Det nære i det store’, der kæmper for at skabe liv og sammenhold i Mejrup ved Holstebro.

- Det er da fantastisk, at der er så mange der har stemt på os. Det er vi rigtig glade for. Som vi også skrev, da vi sendte vores ansøgning ind, så er det ikke så meget pengene, vi gik efter, men mere at få lov til at fortælle, hvad det er vi går og laver, siger en glad Mette Veng, da TV MIDTVEST overraskede hende med nyheden om sejren på hendes arbejdsplads.

TV MIDTVEST kårede vinderen af Fantastiske Fællesskaber fredag aften i Mejrup

Tæt løb

Kampen om førstepladsen blev et tæt løb mellem Mejrup og Nr. Søby Idrætsforening, der ligger ved Skive. Kun 14 stemmer afskilte de to i toppen.

Tredjepladsen blev vundet af løbefællesskabet ’Runners Hammerum’, og fjerdepladsen blev vundet af 'Ungdomsrådet i Thy'. Begge fællesskaber fik 11 % af stemmerne.

Særudgave af Frisk Fredag

Fredag aften sendte TV MIDTVEST en specialudgave af programmet Frisk Fredag direkte fra Mejrup, der udlukkende handlede om Fantastiske Fællesskabet.

Programmet besøgte også Nr. Søby Idrætsforening, Runners Hammerum og Ungdomsrådet i Thy.

Kan vinde 100.000 kroner ekstra

Den lokale vinder af Fantastiske Fællesskaber 2018 er nu fundet, men konkurrencen er slet ikke slut endnu.

’Mejrup - Det nære i det store’ går nu videre til landsfinalen, hvor de skal kæmpe mod vinderne fra de syv andre TV 2 Regioner om 100.000 kroner eksta.

Den 15. oktober åbner en ny afstemning.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Om TV MIDTVEST.