Henter norsk landsholdsstjerne

Scoop for Team Tvis Holstebro: Skriver kontrakt med den ombejlede norske landsholdsspiller Ida Alstad.

Team Tvis Holstebro har sikret sig en markant forstærkning til sit hold i kvindernes håndboldliga fra den kommende sæson.

Den 27-årige norske landsholdsspiller Ida Alstad, der har spillet hele sin karriere i Byåsen, har skrevet en toårig kontrakt med klubben.

- Af alle de spillere, vi havde en mulighed for at hente, var Ida Alstad var vores absolutte førstevalg. Hun er en drømmespiller, og vi har da knebet hinandens arme for at være sikre på, at projektet rent faktisk lykkedes, siger cheftræner Niels Agesen.

- Hun kan det hele

Ida Alstad har vundet både OL, VM og EM med det norske landshold. Hun har spillet 77 A-landskampe og scoret 222 mål.

Alstad spiller venstre back og kan ifølge Niels Agesen det hele: Afslutte udefra, lave gennembrud, spille stregen og sætte tempo i spillet.

Den norske landsholdsstjerne fortæller, at hun havde flere tilbud, men valgte den vestjyske klub, hvor hun regner med at kunne udvikle sig endnu mere.

- Jeg har fulgt dansk håndbold i flere år, og jeg kan se, at TTH er et hold på vej frem, og den rejse vil jeg gerne være med på. Holdet spiller helt unikt med masser af fart og tempo, siger Ida Alstad i en pressemeddelelse fra klubben.

Interview med cheftræner i Team Tvis Holstebro Niels Agesen:

Niels Agesen om Ida Alstad

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.