H.C. Østerby overtager formandspost efter Lars Krarup

Holstebros borgmester, Borgmester H.C. Østerby, er blevet udpeget som ny bestyrelsesformand for Sport Event Denmark med virkning fra det nye år.

Kulturminister Mette Bock fra Liberal Alliance har udpeget Holstebros borgmester som den nye bestyrelsesformand for Sport Event Denmark.
Det sker blandt andet på baggrund af hans store kendskab til idrætten og store sportsevents efter fire år som bestyrelsesmedlem i Sport Event Denmark samt hans tid som aktiv håndboldspiller og træner på divisionsholdet i Holstebro og Tvis.

quoteJeg glæder mig til at fortsætte det fornemme arbejde, som Lars Krarup har stået i spidsen for.

H.C. Østerby, Borgmester i Holstebro Kommune

- Jeg glæder mig meget til min nye rolle som formand for bestyrelsen for Sport Event Denmark. Sport Event Denmark som organisation og Danmark som sportsevent-nation har opnået bemærkelsesværdige resultater siden etableringen for 11 år siden. Danmark er i dag en af verdens førende nationer på området, og jeg glæder mig til at fortsætte det fornemme arbejde, som Lars Krarup har stået i spidsen for, siger H.C. Østerby.

Den nye formand afløser Herning Kommunes venstre-borgmester, Lars Krarup, hvis mandat, i henhold til vedtægterne, ikke kunne forlænges.

Sport Event Denmarks bestyrelse består fra og med første januar 2019 af følgende:

•        Bestyrelsesformand H.C. Østerby, borgmester Holstebro Kommune

•        Benedikte Kiær, borgmester Helsingør Kommune

•        Elisabeth Milton, VP Sales & Distribution Air Italy

•        Jan Olsen, adm. direktør VisitDenmark

•        Torben Frølich, kommunaldirektør Gentofte Kommune

•        Dorte Vibjerg, direktør Sparta Atletik og Motion.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.