Hård pulje for FC Midtjylland

Se lodtrækningen for de europæiske turneringer.

Det blev en hård pulje for FC Midtjylland, da der tirsdag var udtrækning til andet gruppespil i Champions Leagues. Klubbens håndboldkvinder skal op imod de forsvarende mestre fra Larvik, ungarske Györi samt Navarra fra Spanien. En svær lodtrækning for de danske repræsentanter i Europas største klubturnering.

- Pulje 1 er uden tvivl en dynamitpulje og alle opgaver bliver ekstremt svære, men vi går til kampene med stor stolthed over at repræsentere Danmark blandt de otte bedste i Champions League, siger FCMs træner Ryan Zinglersen.

Den første kamp for FCM i dynamitpuljen bliver i starten af februar mod norske Larvik.

Viborgs kvinder, der skuffende røg ud af den indledende runde i Champions League, spiller videre i Cup Winners Cup. Her bliver modstanderen i 1/8-finalen svenske Sävehof.  

Den værste lodtrækning

Også i EHF Cuppen var der tirsdag lodtrækning. Kvinderne fra Team Tvis Holstebros skal møde et dansk hold i EHF Cuppens 1/8-finale. Her bliver modstanderen Team Esbjerg, en skuffende lodtrækning, mener træner Niels Agesen: 

- Esbjerg var det værste hold vi kunne trække. Det drejer sig om at komme ud og få noget europæisk erfaring og det får vi ikke mod Esbjerg.

Selvom holdet ikke kommer ud at rejse i denne omgang, tror Niels Agesen, at det blive to spændende kampe mod Esbjerg med en 50/50 chance for at gå videre.  

 

Hør hvordan FC Midtjyllands Nycke Groot reagerer på den stærke Champions League pulje: 

 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.