Har købt sig noget arbejdsro: Simone har lejet et skrivebord for at komme væk fra hjemmekontoret

Nupark i Holstebro udlejer skriveborde, så folk har en mulighed for at arbejde væk fra familien.

Mange danskere arbejde i øjeblikket hjemmefra på grund af corona. Og det er ikke alle, der har lige nemt ved at få familieliv og arbejde til at hænge sammen.

En af dem er karrierementor Simone Hyldahl fra Mejrup ved Holstebro. Hun har derfor lejet en skrivebordsplads i erhvervshuset Nupark Holstebro for at få lidt ro.

- Jeg har købt meget noget arbejdsro, siger hun med et smil og fortsætter:

- Hvis jeg skal sammenligne en dag hjemme i hjemmeskolebiksen og så det her, så er der jo ingen sammenligning. Her er ro.

Hun mener ikke, det er en falliterklæring, at hun har brug for et rum væk fra manden og de to børn, når hun skal lave sit arbejde.

- Det er en kæmpe opgave at have alle de kasketter på. Det er enormt krævende for vores hjerner at skulle zappe ind og ud af alle de her opgaver. Så zapper vi ind i morrollen, og ind i kantinedamerollen og så tilbage i arbejdsrollen, siger hun.

Nupark i Holstebro.
Nupark i Holstebro.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST


En god aftale for alle

Normalt huser NuPark 4-500 mennesker, men det har corona sat en stopper for. Derfor har de nu god plads, som de kan leje ud.

- Vi er selvfølgelig også blevet berørt, fordi der er flere, der arbejder hjemme. Derfor har vi ledig kapacitet, og så tænkte vi, at vi kunne slå to fluer med et smæk, forklarer Allan Hedegård, der er administrerende direktør for Nupark.

Simone Hyldahl vurderer selv, at hun er mindst dobbelt så effektiv, når hun har en skrivebordsplads udenfor hjemmet, så hun bliver, indtil børnene igen skal i skole.

Allan Hedegård er administrerende direktør for Nupark
Allan Hedegård er administrerende direktør for Nupark
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.