Hans Krabbe ny chefredaktør på Dagbladet

Typografen, journalisten og forfatteren, Hans Krabbe, er ny chefredaktør på Dagbladet Holstebro-Struer.

I dag fik Dagbladet i Holstebro ny chefredaktør efter afgående chef, Erik Møller. Det blev en gammel kending på Dagbladet, Hans Krabbe, som tidligere i sin karriere var journalist på netop Dagbladet.

Den 49-årige Hans Krabbe har en lang karriere i medieverdenen bag sig. Først som typograf og senere som uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hans Krabbe er blandt meget andet kendt som sportskommentator på DR P3, hvor han har kommenteret både fodbold- og atletikprogrammer. Hans Krabbe har i alt været i DR i 13 år.

Desuden har den nye chefredaktør været en af forfatterne bag flere bøger om fodbold.    

Klassiske dyder og nye platforme

Den nye chefredaktør har allerede klare bud på, hvordan fremtiden kommer til at se ud for dagbladene i Holstebro, Struer og Lemvig.

- De største udfordringer lige nu er, at holde fast i og fortsætte den rigtig gode udvikling alle tre bladehuse er i. Både i form af indhold og oplagsfremgang. Det skal ske ved at holde fast i de klassiske journalistiske dyder, som vi er de bedste til i de lokalområder, hvor vi fungerer, siger den ny chefredaktør.

- Den næste del bliver at åbne op og tage de nye tider og nye platforme ind for alvor - Facebook, mobiltelefoner. Så det bliver en integreret del af vores mediehus, og som kan gøre, at vi bliver en uundværlig del af dagligdagen i vores landsdel, siger Hans Krabbe til TV/MIDT-VEST.

Foto: Morten Stricker, Dagbladet Holstebro Struer.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.