Hanne er hjemme i Danmark

Efter to ugers indlæggelse i Tyrkiet er 39-årige Hanne Tornvig tilbage i Danmark. Hun ligger indlagt på et sygehus i Herning.

39-årige Hanne Tornvig ankom her til formiddag til Danmark efter to døgns hjemtransport fra Tyrkiet. Hanne Tornvig blev kørt hjem i en ambulance og blev overvåget af en læge og to sygeplejersker hele vejen, det oplyser hendes søn Robin Hougaard til TV Midt-Vest.

- Hun er træt og bange, men også glad for at være i Danmark, hvor hun nemmere kan kommunikere med lægerne, siger Robin Hougaard til TV MIDT-VEST.

Tilstand forværret

Hanne Tornvigs tilstand er blevet værre i den seneste tid. Under indlæggelsen i Tyrkiet har undersøgelserne vist nogle ting, der kan forværre hendes situation. Desuden har hun tabt en del vægt, i forhold til før hun rejste til Alanya.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at hun er kommet til Danmark. Det har været en vild, hård kamp. Jeg blev ringet op af SOS og fik at vide, at forsikringsselskabet ikke ville betale hendes indlæggelse længere, og at ville slukke for maskinerne, der hjalp hende. Så jeg nåede at tænke, åh nej, dør min mor. Siden har vi sat indsamlingen i gang, og jeg har besøgt hende i Tyrkiet, og nu har vi så endelig fået hende hjem, forklarer Robin Hougaard til TV MIDT-VEST.

Indlagt i Danmark

Robin Hougaard forklarer, at Hanne Tornvig har tabt sig meget og har brug for at tage på igen. Hun ankom torsdag formiddag til sygehuset i Herning.

Hanne Tornvigs hjemtransport er blevet finansieret af indsamlingen "Støt min mor Hanne" på Facebook. Den har indbragt omkring 300.000 kroner.

 

02:26 Luk video

Se indslag om Hanne Tornvigs far på TV Midt-Vest fra før situationen var løst.