Håndbold: TTH tager point mod Skjern efter stort comeback

Skjern Håndbold var foran med fem mål med et kvarter tilbage, men TTH Holstebro kæmpede sig til 22-22.

Lørdag eftermiddag tog TTH Holstebro imod naboerne fra Skjern Håndbold i herrernes håndboldliga. Her ses Allan Damgaard, TTH Holstebro (7) i nærkamp med Eivind Tangen, Skjern Håndbold (25).

Håndboldherrerne fra TTH Holstebro leverede lørdag et stort comeback mod Skjern i landets bedste række. Efter en stærk slutspurt lykkedes det på hjemmebane TTH Holstebro at få 22-22 og sikre sig det ene point.

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at cheftræner Patrick Westerholms spillere skulle få noget med fra opgøret mellem to af de senere års bedste mandskaber i dansk herrehåndbold.

Med 14 minutter tilbage var Skjern foran med 18-13, og holdet styrede mod en sikker udesejr. På kort tid lykkedes det alligevel at få skabt spænding om udfaldet, og med fem minutter tilbage reducerede Johan Meklenborg til 19-20 på straffekast. Nu virkede det ikke længere umuligt.

Tæt afslutning

Med omkring halvandet minut tilbage ramte hjemmeholdets Kasper Kildelund overliggeren og missede en mulighed for at udligne. Foran 22-21 var Skjern på bolden, og det så ud til, at tingene skulle gå gæsternes vej.

Der blev dog dømt angrebsfejl mod Skjern, og da Skjern-træner Patrekur Jóhannesson tog en challenge, som gik ham imod, så udløste det et straffekast til TTH Holstebro. Under stort pres hamrede Johan Meklenborg bolden i mål og sikrede dermed hjemmeholdet det ene point.

Både Skjern og TTH Holstebro har tre point efter de tre første spillerunder i sæsonen.