Håndbold: TTH-spiller udtaget til EM-kvalifikationskampe

Fløjspiller Magnus Bramming er blevet udtaget til A-landsholdets EM-kvalifikationskampe i juni måned.

Danmarks landstræner Nikolaj Jacobsen har sat navne på sine 18 udvalgte til de to sidste opgør i kvalifikationen om en billet til EM i Sverige i januar, og med på listen er fløjspiller Magnus Bramming fra TTH.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Venstrefløjen har ikke sat mange fødder forkert i denne sæson, hvor det både er blevet til personlig hæder og flotte præstationer med holdet. I sidste uge blev Magnus Bramming kåret som topscorer i EHF Cuppen. Bramming scorede i alt 100 mål igennem EHF-turneringen, og dermed slog han den tidligere rekord på 92 mål sat af Hans Lindberg. 

To landskampe i juni

De 18 spillere udvalgte landsholdsspillere er en del af en bruttotrup på 28 mand, der er indsendt til det europæiske håndboldforbund EHF. De resterende ti spillere, der er en del af den samlede bruttotrup, kan ses herunder. I bruttotruppen er yderligere to TTH-spillere blevet inkluderet. Det drejer sig om Jonas Porup og Sebastian Frandsen.

Landsholdet møder Ukraine i Kiev onsdag den 12. juni og slutter landsholdssæsonen af hjemme mod Færøerne i Gigantium, Aalborg, søndag den 16. juni klokken 18.00.

Truppen til EM-kvalifikationen

Her kan du se TV MIDTVESTs program Overtrådt fra den 29. april 2019. I programmet bliver det blandet andet diskuteret, hvorfor Magnus Bramming ikke for længst er kommet på landsholdet.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.