Håndbold: TTH lider bittert nederlag mod Ajax

TTH Holstebro formåede ikke at hente den tredje sejr på stribe, da holdet i dag mødtes med Ajax København.

Udebaneturen til Bavnehøj Arena blev en tur til glemmebogen efter et nederlag på 23-24.

Der var ikke meget, der lykkedes for TTH Holstebros kvindehold lørdag eftermiddag mod Ajax København, og kampen endte med et skuffende nederlag på 23-24. Det oplyser TTH Holstebro på klubbens hjemmeside.

En dårlig start på kampen endte med at blive ødelæggende for pointchancerne, og efter 30 minutter var pausestillingen 15-11 til værterne fra Ajax København

Turen i omklædningen hjalp på spillet, og efter 38. minut var føringen reduceret til 17-15. Den positive tendens fortsatte hen til det 44. minut, hvor kampen stod helt lige med stillingen 18-18.

Herfra lignende det, at man måske kunne få point på en dag, hvor spillet ikke var på sit topniveau – men marginalerne og den sidste skarphed faldt ikke i TTH’s favør i Bavnehøj Arena. Det hele endte med en sejr til værterne fra Ajax københavn på 24-23.

TTH Holstebro skal forsøge at rejse sig fra nederlaget på onsdag, hvor Nykøbing Falster Håndboldklub venter i Struer Energi Park.