Håndbold: TTH Holstebro misser bronzemedaljerne i EHF Cuppen

Håndboldherrerne fra TTH Holstebro måtte se sig besejret af portugisiske FC Porto i kampen om tredjepladsen.

TTH Holstebros Magnus Grubb Bramming udfører et straffeskud i lørdagens kamp mod FC Porto.

Det blev ikke til medaljer for TTH Holstebro i EHF Cuppen.

Håndboldklubben tabte lørdag kampen om bronze til portugisiske FC Porto, som efter en tæt kamp vandt 28-26 ved Final 4-stævnet i Kiel.

- Selvom smilene ikke er store, så kan hele holdet være stolte. Tak til de 200 medrejsende fans, der har taget turen til Kiel for at støtte drengene, skrev TTH Holstebro på holdets facebookside kort efter kampen.

Kampen satte punktum for en hektisk uge for TTH, der har spillet fire kampe på seks dage og tidligere på ugen blev slået ud af kampen om DM-medaljer.

Hvis TTH-spillerne var en anelse trætte, var det ikke mærkeligt. Alligevel fulgte det danske mandskab godt med i første halvleg og gik til pause foran 16-14. Porto tog teten i anden halvleg og bragte sig foran med fire mål, før TTH sørgede for en spændende slutfase. Danskerne fik reduceret til 26-27 i slutminutterne, men comebacket og medaljerne glippede.

Kay Smits blev topscorer for TTH med seks mål på otte forsøg, mens Diogo Branquinho og Antonio Rodrigues Areia begge blev noteret for syv scoringer for Porto.

Fredag var det THW Kiel, der slog det danske mandskab i semifinalen på hjemmebane. Kiel, der har brødrene Niklas og Magnus Landin på holdet, spiller senere lørdag finale mod Füchse Berlin, som råder over Hans Lindberg, Jacob Holm og Johan Koch.

EHF Cuppen er den næstbedste europæiske klubturnering efter Champions League.