Håndbold: TTH basker kommende cheftræner i sæsonpremiere

TTH Holstebro skød torsdag sæsonen i gang i Herre Håndbold Ligaen med en sejr hjemme over Mors-Thy.

Magnus Bramming under opgøret for TTH mod Mors-Thy.

Herre Håndbold Ligaen blev skudt i gang torsdag aften, og det kunne spillerne fra TTH Holstebro glæde sig mest over bagefter.

Klubben tog hjemme i Holstebro imod Mors-Thy Håndbold, og det endte med en hjemmesejr på 31-26.

Dermed fik TTH-spillerne sagt pænt goddag i god tid til Mors-Thy-træner Søren Hansen.

Han skifter efter denne sæson trænersædet hos gæsterne ud med jobbet hos TTH, og han vender dermed tilbage til klubben, hvor han både har været spiller og assistenttræner tidligere.

Første halvleg blev en lige affære, og spillerne gik til pausen med 16-16.

Hjemmeholdet lagde dog hårdt ud med fire scoringer i træk i anden halvleg, og Magnus Bramming kunne på et straffekast bringe TTH foran 20-16.

TTH holdt afstanden til gæsterne i løbet af resten af halvlegen, og endte altså med en sejr i sæsonpremieren på fem mål.

Søren Hansen vender tilbage til TTH efter denne sæson.

TTH sluttede på fjerdepladsen i grundspillet i sidste sæson, men formåede ikke at spille sig i DM-semifinalen via slutspillet.

Mors-Thy var med i nedrykningspillet efter en tiendeplads i grundspillet.

Fredag tager mesterholdet Aalborg Håndbold imod Nordsjælland Håndbold, mens Lemvig-Thyborøn får besøg af Ribe-Esbjerg HH i et vestjysk slag.

Aalborg Håndbold tog forskud på den nye sæson tirsdag, da klubben besejrede GOG 30-25 og vandt Super Cup 2010.

Dermed føjede Aalborg endnu et trofæ til samlingen, efter at klubben i den seneste sæson både blev mester og vandt pokaltitlen.