Hagmann og Nørgaard gjorde forskellen

Team Tvis Holstebros sejr over Ringkøbing Håndbold skyldtes i høj Ann Grete Nørgaard og Nathalie Hagmann, der scorede 10 gange hver.

Team Tvis Holstebro var før dagens naboopgør mod Ringkøbing Håndbold udråbt til favorit - og det skulle hurtigt vise sig at være vel begrundet. Hjemmeholdet satte på kampen fra start og førte midtvejs i 1. halvleg med 8-3. Den fem-måls føring holdt TTH fast i gennem resten af halvlegen, og kunne gå til pause foran 4-9 - det fortæller HBOLD.dk

Efter pausen var tendensen i følge håndbold-sitet den samme: Team Tvis Holstebro var en overgang oppe og føre med ni mål, men Ringkøbing fik sat en prop i hullet, og tabte således kun med 33-26.

Hos Team Tvis Holstebro leverede nyindkøbet, og måske den mindste højre back i ligaen, Nathalie Hagmann, igen en god indsats, og ligner i følge HBOLD.dk et af denne sæsons bedste køb. Hos Ringkøbing viste Amanda Brogaard og Hanne Nielsen fornuftige takter - de scorede hver fire mål.

Med sejren i dag rykker Team Tvis Holstebro op på ligaens tredjeplads med nu 12 point, mens Ringkøbing forbliver på ottendepladsen med 6 point.