Hæder til Creativ Company

Holstebrovirksomheden Creativ Company er blevet kåret til landet næstbedste arbejdsplads.

I en stor kåring har 124 virksomheder kæmpet om at blive landets bedste arbejdsplads. Creativ Company fra Holstebro er blevet nummer to. Det blev offentliggjort ved en stor fest på Axelborg i København igår. 99 procent af virksomhedens 100 medarbejdere har svaret, at Creativ Company »alt i alt er et rigtigt godt sted at arbejde«.Blandt deltagerne i kategorien »fra 50 til 499 medarbejdere« var kun Frøs Herreds Sparekasse bedre end Creativ Company.

Kravler op ad stigen

Det er gået fremad med arbejdsmiljøet på Holstebro-virksomheden. I samme konkurrence blev Creativ Company i 2008 nummer tre og i år altså nummer to.

 - Vi har igennem hele vores tiårige levetid haft fokus på at udvikle arbejdsglæde, stolthed, fællesskab og mening i arbejdslivet, og den flotte placering i år viser, at disse ting ligger dybt forankret i vores medarbejdere og ledelse, siger siger Peter Nørgaard, direktør og medejer af Creativ Company.

Kommunal tandpleje gør det også godt

Hernings Kommunale tandpleje var også med blandt de konkurrerende arbejdspladser. Tandplejen blev nummer 12 ud af de ialt 124 deltagere.

- Jeg er meget stolt over, at det er lykkedes os for andet år i træk at være blandt de 50 bedste arbejdspladser i Danmark, siger Kirsten Eggert, leder af Hernings Kommunale Tandpleje.

Det er Great Place to Work, der kårer de bedste arbejdspladser, hvor man måler på værdier som troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Se udsendelser om de to virksomheder

TV/MIDT-VEST har besøgt begge virksomheder i udsendelsen Fast Arbejde. Se eller gense de to afsnit med Creativ Company og Herning Kommunale Tandpleje herunder.

Fast Arbejde fra Creativ Company

Fast Arbejde fra Herning Kommunale Tandpleje


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.