Håndboldfeber i Holstebro: Pokalfinale udsolgt på to minutter

TTHs administration fik travlt, da det efter lørdagens semifinaler blev afgjort, at finalen skal spilles i Holstebro.

Det trofaste håndboldpublikum i det midt- og vestjyske længes ovenpå coronapausen efter kampe med noget på spil.

Det fik TTH Holstebro endnu et bevis på, da klubben lørdag aften åbnede billetsalget til søndagens pokalfinale med GOG i Gråkjær Arena.

Billetterne blev revet væk på to minutter, fortæller klubbens direktør John Mikkelsen.

- Vi glæder os så meget. Efter at vi på grund af corona har været væk fra hinanden i lang tid, kan man tydeligt mærke på alle i og omkring klubben, hvor meget det betyder at spille om noget igen, siger han.

Der må lukkes 500 personer ind i arenaen - og det er vel at mærke inklusive spillere, trænere, frivillige og presse. Dermed var der lidt under 400 billetter i spil, og de var altså solgt med det samme. John Mikkelsen vurderer, at klubben under normale omstændigheder kunne have meldt udsolgt med godt 3000 tilskuere.

Det er fjerde gang,  den vestjyske ligaklub er i en pokalfinale. To gange tidligere er det blevet til sejr - det var i 2008 og 2018.

At finalen skulle spilles i Holstebro, blev i øvrigt først afgjort efter lørdagens semifinale. Det skete ved lodtrækning, hvor GOGs landsholdsspiller Morten Olsen agerede lykkens gudinde - og da han trak Holstebro og Gråkjær Arena, fik administrationen i TTH Holstebro travlt med at arrangere alt det praktiske omkring kampen.

Pokalfinalen spilles klokken 15.50 og vises direkte på TV 2.