Gymnastiktræning er blevet virtuel i Holstebro

Trabjerg Mix er et gymnastikhold bestående af 135 voksne. De plejer at mødes hver mandag - men på grund af coronarestriktioner foregår træningen nu virtuelt.

135 voksne plejer at mødes en gang om ugen til gymnastiktræning i Holstebro. Men forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer gør, at Trabjerg Mix ikke kan samles, som de plejer.

quoteDet her er vores måde at kunne lave noget herhjemme. For når nu vi ikke kan komme derned og træne, så ville alternativet være ingenting.

Connie Kjeldsen, Holstebro

Men det skal ikke sætte en stopper for træningen – den foregår i stedet virtuelt via Zoom.

- Det her er vores måde at kunne lave noget herhjemme. For når nu vi ikke kan komme derned og træne, så ville alternativet være ingenting.

Sådan lyder det hjemme fra stuen hos Erik og Connie Kjeldsen. De er to af de 135 gymnaster, der træner på voksenholdet Trabjerg Mix hver mandag aften.

Men på grund af corona-restriktionerne, så er træningen denne aften rykket hjem i stuerne for alle deltagere på nær 10.

Sammen på afstand

quoteNormalt mødes vi jo hernede i hallen, men nu står jeg og kigger ind i en skærm. Det er ikke så fedt, men det er de muligheder, vi har lige nu.

Erik Jensen, instruktør, Trabjerg Mix, Holstebro

For ifølge instruktøren skal ikke kun formen, men også det sociale holdes ved lige.

- Normalt mødes vi jo hernede i hallen, men nu står jeg og kigger ind i en skærm. Det er ikke så fedt, men det er de muligheder, vi har lige nu, forklarer Erik Jensen, der er instruktør på holdet.

Og selvom træning hjemme fra stuen ikke er det samme, så spiller fællesskabet stadig en vigtig rolle i hjemmet i Tvis.

- Vi er stadig en del af holdet, for vi ved jo, at de andre også er med hjemmefra, fortæller Connie Kjeldsen.

Trabjerg Mix består af 135 voksne i alderen 30-65 år. Og instruktør Erik Jensen arbejder nu på at få sat en projekter op, så de kommende træninger kan blive vist på storskærm.

Trabjerg Mix er et gymnastikhold bestående af 135 voksne. De plejer at mødes hver mandag - men på grund af coronarestriktioner foregår trlæningen nu virtuelt.