Guld i faldskærmsudspring til Holstebro-klub

Da Dansk Militær Sport holdt danmarksmesterskaber i faldskærmsudspring lørdag, kom Holstebro Lindtorp hjem med to medaljer, heraf en af fineste karat.

Holstebro Lindtorp Faldskærmsklub sendte to deltagere afsted til danmarksmesterskaberne i faldskærmsudspring, og de kom hjem med to medaljer. En af guld, og en af sølv. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer. 

Danmarksmesterskaberne, som blev arrangeret af Dansk Militær Sport, blev afholdt på Lolland Falster Flyveplads. De to deltagere fra Holstebro Lindtorp Faldskærmsklub var Jan Agger, der er oversergent ved Jydske Dragon Regiment, og Karsten Kokholm, der er oversergent ved Jægerkorpset. 

Det var i disciplinen Speed-præcision, at de to springere udmærkede sig. Jan Agger vandt Speed-præcision sikkert, mens Karsten Kokholm fik en andenplads i den disciplin. 

- Vi har hænderne oppe over hovedet. At stå på podiet og se klubben rydde 1. og 2. pladsen var bare for sejt og et udtryk for et godt træningsmiljø i Holstebro Lindtorp Faldskærmsklub, siger Jan Agger til Dagbladet Holstebro-Struer

Jan Agger deltog også i formationsspring, men der fik han en femteplads i hus. 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.