Grund solgt til centerbyggeri

Tirsdag indgik parter fra Holstebro Kommune og folkene bag planerne om et indkøbscenter i Enghaven en endelig købsaftale.

En sammenslutning mellem entreprenørfirmaet A. Enggaard, udviklingsfirmaet Braaten+Pedersen samt Atra Arkitekter har tirsdag formiddag skrevet under på en betinget købsaftale med Holstebro Kommune. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Indkøbscenter med 60 butikker

Med underskriften er planerne om et indkøbscenter med op til 60 butikker på grunden i Enghaven rykket et stort skridt nærmere. Og det glæder borgmesteren i Holstebro Kommune.

»Det er dejligt, at vi nu har fået underskriften på papiret. Det har været en lang proces, men det er rart, at det nu er faldet på plads,« siger borgemster H.C. Østerby (S) til Dagbladet Holstebro-Struer.

Offentlig høring i vente

Samarbejdspartnerne bag indkøbscentret forventer, at et stort center vil klar til indvielse i omkring slutningen af sommerferien 2017.

Men før et eventuelt center kan blive en realitet på grunden i Enghaven, skal der udarbejdes en lokalplan, der blandt andet skal i offentlig høring.

Se mere om sagen i vores nyhedsudsendelse 19.30:

02:01 Luk video