Groft overfald: Slog og sparkede 28-årig

To mænd fra Holstebro-egnen skal lørdag fremstilles i et grundlovsforhør.

Opdateret: De to mænd er blevet varetægtsfængslet til den 9. februar med den begrundelse, at de ikke skal kunne påvirke vidnerne i sagen. De nægtede sig skyldige, men har ikke kæret kendelsen. Anklageren i sagen oplyser, at offeret har brækket næsen, og at han muligvis har fået en fraktur i øjenhulen. Både de sigtede og offeret bor på asylcentret i Holstebro. De to sigtede kommer fra Irak og offeret fra Afghanistan.

En 28-årig mand blev natten til lørdag udsat for det, som politiet betegner som et groft overfald på Herningvej i Holstebro.

Den 28-årige blev flere gange slået og sparket af to mænd, der også kastede en cykel på ham. 

- Offer og gerningsmænd har en eller anden form for kendskab til hinanden, men vi ved endnu ikke, hvad der udløste overfaldet, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 28-årige blev behandlet på skadestuen. Han har muligvis brækket næsen, oplyser politiet.

Overfaldet skete klokken 02.25, og ud fra det signalement, som offeret gav af gerningsmændene, kunne politiet senere på natten anholde to mænd på et værtshus i Holstebro.

Der er tale om to mænd på 23 og 24 år fra Holstebroegnen, som i forvejen er kendt af politiet, og sammen med karakteren af overfaldet betyder deres fortid, at de senere lørdag skal fremstilles i et grundlovsforhør, hvor anklageren vil forsøge at få dem varetægtsfængslet.