Grisetransport væltet ved Skave - halvdelen af vejen er spærret

En lastbil med grise er væltet på Viborgvej ved Skave øst for Holstebro.

Omkring klokken 11.15 mistede en lastbilchauffør herredømmet over sin lastbil, der var lastet med grise og på vej mod Skave på Viborgvej. Lastbilen væltede og spærrer lige nu den ene del af Viborgvej.

- Man kan se på sporene i rabatten, at lastbilen har kørt omkring 100 meter i vejkanten, inden den væltede, fortæller TV MIDTVESTs rapporter på stedet Alexandra Lysgaard.

Lastbilen kørte omkring 100 meter i rabatten, før den væltede.
Lastbilen kørte omkring 100 meter i rabatten, før den væltede.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Politiets vagtchef Lars Even fortæller, at det er den ene anhænger på lastbilen, der er væltet, og i den er der 36 søer.

- Der er umiddelbart ikke kommet nogen til skade – hverken dyr eller mennesker, men vi venter på en dyrlæge, der skal tjekke grisene, siger Lars Even.

Der er kommet en ny lastbil til stedet, hvor grisene skal transporteres over i.

Stort oprydningsarbejde

Lige nu spærrer den væltede lastbil den ene siden af vejen spærret, men politiet dirigerer trafikken, så man kan passere ulykkesstedet. Politiet kan endnu ikke oplyse, hvor længe oprydningen tager, men trafikken vil være påvirket flere timer.

- Når traileren er tømt for grise, skal den rejses op, så det kommer til at tage flere timer før oprydningsarbejdet er afsluttet, siger Lars Even.

Det ene spor på Viborgvej ved Skave var spærret.
Det ene spor på Viborgvej ved Skave var spærret.
Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST
Omkring klokken 11.15 søndag mistede en lastbilchauffør herredømmet over sin lastbil, der var lastet med grise og på vej mod Skave på Viborgvej. Det er den ene anhænger på lastbilen, der er væltet, og i den er der 34 søer.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien 112.