Gråkjær Arena fortsætter som Gråkjær Arena

Håndboldarenaen i Holstebro kan fortsat hedde Gråkjær Arena de næste tre år.

Navnet og sponsoren er sikret for den store håndboldarena de næste tre år. Virksomheden Gråkjær forlænger nemlig sin sponsoraftale med TTH Holstebro.

Dermed kan Gråkjær og arenaen sammen fejre 10 års jubilæum til februar. Det skriver TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

- TTH Holstebro er i høj grad med til at markedsføre Holstebro og regionen, som sammen med Musikteatret er et af byens to fyrtårne, siger John Gråkjær om den økonomiske aftale i en pressemeddelelse.

- Vi skaber kun fyrtårne, hvis vi står sammen omkring opbakningen, og det skal vi fortsætte med, hvis vi skal have tophåndbold i Holstebro i fremtiden, fortsætter han.

Det er også John Gråkjær, der har lagt navn til den store arena, og med den nye aftale indgår også han i klubbens CLUB 2023, der lige nu består af 28 partnere, der alle har skrevet under for de næste tre år.

- Det er vigtigt, at vi fortsat kan være med i toppen af ligaen og skabe forhold, som gør det attraktivt for profiler at komme til klubben. CLUB 2023 aftalerne er en kanon ide, der giver klubben fodfæste, siger John Gråkjær, der håber på endnu flere TTH-triumfer i fremtiden.

Direktøren er glad

Direktøren for TTH Holstebro, John Mikkelsen, er da også glad for det nyindgåede aftale.

- For TTH Holstebro har Gråkjær betydet meget for klubbens udvikling, og firmaet har været en stærk samarbejdspartner i hele TTHs 20-årige levetid, siger han.

- Vi er stolte over, at Gråkjær forlænger aftalen som klub og arenasponsor, fortsætter han.

For at fejre det forlængede samarbejde planlægger han sammen med den nye sponsor at holde en jubilæumsfest for både store og små til februar.

Se indslag fra 6. august: Hvis der kun må være et begrænset antal tilskuere, kommer det til at koste klubberne dyrt.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Sport.