Golfbane i strid om hul

Golfbanen Storådalen i Holstebro har kun 17 huller at spille på. Den tidligere ejer nægter nemlig at sælge jorden og hul 10.

Når golfspillerne går en runde på golfbanen ved Storådalen, ja så savner de et hul.

Banen blev genåbnet efter en konkurs i efteråret, og sidenhen har ejerne kun kunnet udbyde spil på 17 ud af 18 huller. Hul 10 ejes nemlig fortsat af den tidligere ejer John Robert Knudsen, og han har ikke i sinde at sælge jorden til de nuværende ejere. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er selvfølgelig en lidt speciel situation, men indtil videre tager spillerne det fint. Og vi forhandler med John Robert om også at købe hul ti, så vi kan spille på alle 18 huller, siger Eiler Thomsen til Dagbladet.

Han overtog med John Gråkjær og jernstøberiet Vald. Birn er med som medinvestorer golfbanen i april, efter at den gik konkurs i efteråret, hvor John Robert Knudsen og hans søn ejede selskabet Storådal ApS, der ejede og drev golfbanen.

Der skal ikke spilles golf på hul 10

John Robert Knudsen ejer personligt 5800 kvadratmeter på hul ti, hvilket svarer til godt en halv hektar, mens hele golfbanen er på 62 hektar.

- Så det er en lille del, men ret vitalt for spillet, siger Eiler Thomsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han håber, at golfspillerne kan slå ud på hul ti indenfor kort tid. Men spørger man John Robert Knudsen, ja så skal man ikke forvente at kunne tee'e ud i nær fremtid.

- Vi har haft nogle forhandlinger, hvor jeg tilbød at gå med ind i projektet med det stykke jord, men vi har stoppet de forhandlinger, så nu er der ingen planer om, at der skal spilles golf der, siger John Robert Knudsen, der etablerede golfbanen i 2008.

- Det er selvfølgelig lidt mærkeligt, men vi har forhandlet om at komme med, og det har man åbenbart ikke været interesseret i. Så indtil videre ejer jeg jorden, men har ikke nogen planer med det lige nu, siger han.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.