Glascontainer på tur i landsdelen

En glascontainer fra Aarhus landede mandag i Holstebro.

Aarhus skal i 2017 være europæisk kulturhovedstad. Derfor turnerer en glascontainer lige nu rundt til byer i Region Midtjylland.

Her skal den i hver by være centrum et væld af forskellige kulturarrangementer. Containeren skal vise nogle af de projekter, som Holstebro Kommune har valgt at bidrage med til Aarhus 2017.

- Det handler om meget andet end lige Aarhus i 2017. Lige nu er vi i Holstebro begyndt at få gang i mange af de kultursatsninger, som skal være med helt frem til 2017. Det her er første gang, man får lov til at se, hvad der er blevet investeret tid og penge i, siger Charlotte Linvald, kulturkonsulent i Holstebro Kommune.

Containeren skal være i Holstebro hele ugen, hvor der vil være musik og teater. Borgerne for mulighed for at få en indsigt i projekterne, og de kan komme med deres mening om, hvad der sker af kultur i Holstebro.

Hver dag vil der være et nyt emne i glascontaineren. Den åbner kl. 13 tirsdag med emnet slagterigrunden, som også er en del af Aarhus 2017. Resten af ugen vil det blandt andet handle om porten til Nørre Nissum Fjord og Odin Teatret.

Lørdag den 14. marts er sidste chance for at se glascontaineren i Holstebro.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.