Genfærd hjemsøger det gamle slagteri i Holstebro

Gamle slagtesvin genopstår i aften på slagteriet i Holstebro. Det er Halloween - og de er kommet for at tage hævn på menneskerne

På tirsdag den 31. oktober er det Halloween, men lørdag aften tager en gruppe kunstnere forskud på glæderne på det gamle slagteri i Holstebro. 

Over 200 mennesker er inviteret til Halloween-fest, hvor en masse friviliige har klædt sig ud som genfærd, og hvor der er pyntet op med kister, gravsten, afskårne kropsdele og meget mere. 

Da Halloween-festen foregår på et gammelt slagteri er det selvfølgelig ikke kun døde mennesker, der genopstår. Også døde slagtesvin vender tilbage for at tage hævn for, at de en gang er blevet slagtet. Nu slagter de i stedet mennesker. 

Der foregår dog også langt fredligere ting, for eksempel kan man få læst sin fremtid med tarotkort hos en spåkone, og illusionisten Jan Hellesøe, kendt fra TV-programmet "Fuckr med dn hjerne", ligger vejen forbi.

Det er kunstner-duoen Jens Ardal og Morten Kromann, der står bag arrangementet.

- Vi startede sidste år for at starte en tradition, og sidste år brugte vi tre-fire måneder på at forberede os, så der er mange af de ting, vi kan genbruge, så i år har vi været i gang halvanden måned før cirka, fortæller Morten Kromann.

Det er anden gang, at der afholdes Halloween på slagteriet, og arrangementet fortsætter frem til klokken 02 i nat.