Fyret Færch-direktør til Vestas

Fyret Færch-direktør begynder i dag i nyt job hos Vestas. Jens Bornstein, der sidste år i marts blev fyret som administrerende direktør hos Færch Plast i Holstebro, kan fra i dag skrive ”Vicepresident” hos Vestas på visitkortet.

56-årige Jens Bornstein er blevet ansat i Vestas Nacelles, der er den afdeling i vindmøllekoncernen, der står for produktion af blandt andet møllehuse og generatorer. Jens Bornstein skal stå i spidsen for afdelingens Supply Chain Management – det vil sige, at det bliver ham, der skal være tovholder på logistik, indkøb og kontakt til underleverandører.

Jens Bornstein bliver i sit nye job hos Vestas chef for 80 indkøbere. I sine ni år hos Færch Plast sad han for bordenden i virksomheden og var direktør for rundt regnet 600 ansatte. Alligevel kalder han i dag jobbet hos Vestas for et ”drømmejob”.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gik og har gået efter jobs som administrerende direktør. Mulighederne har bare vist sig at være ganske få. I Vestas står jeg overfor en stor faglig udfordring i en international virksomhed. Jeg skal få 80 mand til at spille sammen med en masse underleverandører. Jeg bliver en del af en virksomhed og et marked, der populært sagt er i medvind, udtaler Jens Bornstein.

Jens Bornstein siger til TV/MIDT-VEST, at han med jobbet i Vestas på sin vis vender tilbage til sin gamle metier. Han var i 22 år ansat i LEGO, hvor han blandt andet var direktør – netop med ansvar for logistik og indkøb.

Jens Bornstein får hos Vestas base i både Århus og Ringkøbing – men agter fortsat at blive boende i Holstebro.


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.