Frivillige stod klar med gratis hjælp - kommunen ville selv

Lystanlægget i Holstebro midtby kunne være blevet forskønnet ganske gratis, hvis kommunen havde takket ja til et tilbud fra 35 borgere.

Lystanlægget i Holstebro midtby kunne være blevet forskønnet langt billigere, hvis kommunen havde takket ja til et tilbud fra 35 borgere. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Ayhan Kohle, der er læge og byrådskandidat for Liberal Alliance, henvendte sig i august til kommunen for at få lov til, at en gruppe frivillige, som byrådskandidaten havde fået samlet, måtte give anlægget en kærlig hånd.

- Inden vi gik i gang, ville jeg blot sikre mig, at borgerne ikke risikerede at få en anmeldelse om hærværk mod offentlig ejendom på halsen, forklarer Ayhan Kohle til Dagbladet.

Men selv efter et møde med trafik og parkforvaltningen i Holstebro Kommune fik Ayhan Kohle hverken svar på sin henvendelse eller grønt lys.

Udvalgsformand undrer sig

Siden blev Lystanlægget renoveret af kommunens egne folk. Selvom Ayhan Kohle ifølge Dagbladet havde fået doneret maling fra Flügger og træbeskyttelse fra Prolia og altså samlet 35 borgere, der gerne ville arbejde frivilligt.

Det har ikke været muligt fredag at få en kommentar fra Trafik og Vej, men udvalgsformand Gubber Kristensen (S) siger til Dagbladet Holstebro-Struer:

- Det undrer mig, hvis de er blevet afvist. Vi skal tage imod med kyshånd, når nogen melder sig som frivillige, og som udvalgsformand er jeg stolt af, at vi har frivillige til anlæggene i Ulfborg og Vinderup - noget det kniber mere med i "hovedbyen". 


Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Politik.