Først begik de indbrud – senere kom de tilbage med et luftgevær

Indbrudstyvene slap blandt andet væk med et fjernsyn, men de var ikke færdige.

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

Det startede som en sag om indbrud, da politiet klokken kvart i et i nat blev kaldt ud til en lejlighed på Mads Clausens Vej i Holstebro.

Ved indbruddet bliver der stjålet et fjernsyn og en taske, der indeholdte en pung med penge og ejerens personlige papirer.

- På det tidspunkt vidste vi ikke, hvem der havde gjort det, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen.

Vendte tilbage

Der var dog ikke fred længe, for klokken 2:40 blev der pludselig skudt mod et vindue i samme lejlighed.

- Der får vi så mistanke om, hvem der kan have gjort det. Så vi kører ud til de mistænktes adresse, og der finder vi så genstandene fra indbruddet, fortæller Henrik Nielsen.

Udover tyvekosterne, så fandt politiet også et luftgevær, en totenschlæger og 150 gram. To mænd blev anholdt, sigtet for indbrud, besiddelse af eurofuserende stoffer og for at bringe andres liv i fare – eftersom der nogle hjemme i lejligheden, da de skød imod den. Samtidigt skal en af dem sigtes for våbenbesiddelse.

- Jeg ved ikke, hvorfor de valgte at komme tilbage til lejligheden, men de har højst sandsynligt haft noget udestående med beboerne, fortæller Henrik Nielsen.