Forsøgte at køre vidne og politifolk ned

Betonklods satte en stopper for biltyvs vilde flugt - kørte op mod 200 kilometer i timen gennem flere små byer.

En 31-årig mand fra Vildbjerg blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger - blandt andet sigtet for at bringe et vidne og flere politifolks liv og førlighed i fare.

Manden blev mandag anholdt efter en vild biljagt med op mod 200 kilometer i timen omkring Vind, Ørnhøj, Grønbjerg og Ulfborg. Han havde stjålet en bil i Vind - og da bilens ejer forsøgte at forhindre ham i at køre væk, gassede han op og kørte lige frem, så ejeren måtte springe for livet.

Måtte bruge peberspray ved anholdelsen

Flere politibiler deltog i jagten på den 31-årige - flugten sluttede efter en times tid på Ringkøbingvej ved Ulfborg, hvor bilen ramte en betonklods. Den 31-årige havde dog ikke helt opgivet at slippe væk - endnu engang gassede han op, så betjentene måtte springe til side. Det lykkedes dog til sidst ordensmagten at standse ham, og han kan nu se frem til en tur i retten.

Udover at bringe andres liv og førlighed i fare, er den 31-årige også sigtet for flere biltyverier og for at modsætte sig anholdelsen - betjentene måtte bruge peberspray for at få ham til at falde til ro.

210910_2Bilflugt001_0.jpg

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Samfund.