Forpagtere på Vedersø Klit Badehotel er blevet opsagt

Brødrene Mogensen, som har drevet Vedersø Klit Badehotel siden 2018, er blevet opsagt som forpagtere.

Siden foråret 2018 har de to brødre Oliver Mogensen og Nick Mogensen forpagtet Vedersø Klit Badehotel, men per 31. maj 2021 er det slut. Hotellets ejer har opsagt forpagtningsaftalen med dem.

Årsagen til forpagtningsaftalens ophør er, at hotellet er blevet solgt. Brødrene mener dog, at det også har noget at gøre med, at de netop har vundet en retssag over hotellets ejer og bortforpagter Kim Krull Jørgensen, oplyser de i en pressemeddelelse.

- Samarbejdet med bortforpagteren har desværre på ingen måde været, som vi oprindelig blev sat i udsigt, og som kontrakten foreskrev, skriver brødrene Mogensen i pressemeddelelsen.

Den udlægning af samarbejdet kan hotelejeren ikke nikke genkendende til. Han mener, han har overholdt forpagtningsaftalen til punkt og prikke.

- Vi har vedligeholdt hotellet og har løbende haft håndværkere ude. Det er jo helt elementært, at de har den almindelig drift og vedligeholdelse, siger Kim Krull Jørgensen til TV MIDTVEST.

Han bekræfter, at hotellet er solgt, og at det i en længere periode har været et ønske fra hans side, at hotellet skulle sælges videre.

- Jeg har ejet det hotel i rigtig mange år, og nu viste der sig en mulighed for, at jeg kunne sælge det. Jeg mener jo ikke, at jeg nogensinde har været den rigtige ejer af hotellet, siger Kim Krull Jørgensen til TV MIDTVEST.

På trods af at Oliver Mogensen og Nick Mogensen ikke længere skal forpagte Vedersø Klit Badehotel, så har de ikke tænkt sig at forlade branchen.

- Selvom der skal fuldt drøn på hotellet, indtil forpagtningen ophører, kigger vi allerede nu på nye muligheder og har også noget konkret i sigte, skriver de i pressemeddelelsen.

Vedersø Klit Badehotel blev opført i 1927 og hed de første syv år Hotel Seattle. 

Da brødrene Mogensen i 2018 overtog driften af Vedersø Klit Badehotel havde de en ven med i projektet som en tredje forpagter. Se her, hvordan det første halve år på badehotellet gik for de tre unge mænd.

Læs flere artikler fra Holstebro eller i kategorien Erhverv.