Fodboldstjerner for en weekend: Jeg føler mig som en rigtig fodboldspiller

Lysshow, røg og kommentatorer skal give 750 fodboldspillere en speciel oplevelse til HB Indoor Cup i Holstebro.

Lukas Frandsen spiller for Rindum SU i Ringkøbing, som her skulle til at spille semifinalekampen. Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Musikken spiller, ovenlyset er dæmpet, og lysshowet og røgkanoner er i gang. U10-drenge fra flere forskellige hold er klar til indløb på fodboldbanen til HB Indoor Cup i Holstebro.

- Jeg fik sommerfugle i maven, da vi skulle til at løbe derind. Jeg var bare så spændt, lyder det fra Malte Lykke Dinesen, som spiller for Skive Boldklub.

Der var godt gang i teknikken, da U10-drengene løb ind på banen. Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Det er første gang, stævnet bliver afholdt, men det har altså ikke holdt arrangørerne fra at gøre noget ekstra ud af det.

- Vi er nødt til at udvikle og distancere os lidt fra de andre, for at få holdene til at komme til netop vores stævne, siger Johnny Helgarts, som har stået for al teknikken.

Over al forventning

Lysshow, røgkanoner, kommentatorer på kampene og live-sendinger på Facebook, har altså vist sig at være populært. Der er nemlig 132 tilmeldte hold og cirka 750 spillere til fodboldstævnet. Og den store interesse glæder stævneleder Søren Buhl.

- Det er gået over al forventning. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger, så vi har hænderne over hovedet, siger han.

Men det er altså ikke kun arrangørerne bag, der har hænderne over hovedet. For ambitionen om at give de unge fodboldspillere en særlig oplevelse, er tilsyneladende lykkedes.

- Det har været rigtig sjovt og dejligt. Det føles som om, at man er en rigtig god fodboldspiller, siger Lukas Frandsen, som spiller på U10-holdet hos Rindum SU i Ringkøbing.

Der bliver sendt live på Facebook fra en af kampene. Foto: Karsten Mortensen, TV MIDTVEST

Stævnet, som er for spillere i gruppen U5 til U15 slutter klokken 20:30 søndag, men arrangørerne er fast besluttet på at stable arrangementet på benene igen næste år.

- Næste år, der bliver det endnu vildere, lyder det fra en tydeligt begejstret teknikker, Johnny Helgarts.

02:45 Luk video