Fluesmækkeren hitter i boghandlen

Bogen om Fluesmækkeren fra Skave er lige nu den mest solgte biografi hos Arnold Busck, og det glæder hovedpersonen selv.

Steen Madsen, der også er kendt som Fluesmækkeren fra Skave, er blevet en populær herre, siden en biografi om skrothandleren fra Skave i maj så dagens lys. På flere af landets bestsellerlister ligger Fluesmækkeren fra Skave lige nu nummer et.

Med sin topplacering er biografien mere populær end fodboldlegenden Alex Fergusons erindringer. Den store succes begejstrer den 52-årige skrothandler:

- Det er fuldstændig vildt. Helt fantastisk. Det havde vi slet ikke turdet håbe på, siger Fluesmækkeren til tvmidtvest.dk.

Bogen om skrothandleren fra Skave har solgt næsten 1250 eksemplarer, og første oplag er nu udsolgt. Det forklarer redaktør ved Turbineforlaget, Jakob Holm, og han fortsætter:

- Jeg er vildt begejstret. Det er gået over al forventning, så vi har faktisk bestilt endnu et oplag af samme størrelse.

Stor overraskelse

De gode salgstal kommer som en overraskelse for både forlaget og for hovedpersonen selv.

- Jeg kan slet ikke forstå, at det sådan griber om sig. Det er lidt uvirkeligt, at så mange har købt de bøger og gider at læse om mig. Jeg er jo bare sådan en bondeknold ude fra Skave, forklarer den stolte skrothandler.

Han er nu i gang med at vænne sig til at blive genkendt af fans, når han forlader sin skrothandel i Skave.

 

På TV MIDTVEST har vi tidligere lavet en serie i tre afsnit om Fluesmækkeren fra Skave. Dem kan du gense her:

09:59 Luk video

1. afsnit

09:32 Luk video

2. afsnit

09:23 Luk video

3. afsnit